Loyal Nokia 7610

{336x280}



Nokia 7610 aka handphone daun, ni handphone yang masih aku gunakan sampai sekarang.Walaupun kesemputan baterinya yang jelas ternyata namun still setia berkhidmat bersama aku.Tetap tegap dalam terjatuh ia dan berkecai cover case,Nokia 7610 aku terus bernyawa(kalo bateri still penuh la).Baru-baru ni aku buat panggilan dalam baru bercakap,arhhh bateri habis padahal full bar!!! uhhh ni kalo ada panggilan dari office, parah la nak menjawap. Must get new one immediately.Baru post lepas sebut pasal budget.Huhu memang over budget la macam ini. Duit keluar..duit keluar..bila nak menabungnya.

Nokia 7610

Sebut pasal handphone mesti korang totally updated, bagi yang handphone maniac fuhh mesti selalu tukar atau trade in untuk dapatkan yang baru.Banyak jenis handphone dipasaran,yang famous sekarang berkonsepkan smart phone,dimana function phone adalah totally berbeza dan mempunyai fixture tambahan iaitu kemudahan untuk access internet secara smart browser. Majoritinya kemudahan access social networking seperti Facebook dan Twitter serta berblog menjadi pilihan remaja. Golongan yang bekerja lebih mengutamakan kemudahan untuk support tugas kerja mereka secara cepat dan consistent, dalam sibuk kerja mereka layan jugak social network juga. Hehehe.

p/s: Hmm nanti ada masa nak survey handphone /smartphone, walaupun ada yang sudah berkenan dalam hati.

0 Response to "Loyal Nokia 7610"