Rebuild Kerjaya Dan Kehidupan

{336x280}



Permulaan awal tahun yang agak hambar dan mendukacitakan, kerjaya bertukar dari satu bidang ke satu bidang. Ada yang meninggalkan kenangan manis dan ada yang meninggalkan kesan yang tidak diduga. It`s life dan experience terus diambil bagi menjalani kehidupan ini. Pasal pekerjaan yang sebelum ini betul - betul menguji kesabaran, majikan macam endah tak endah akan kebajikan pekerjanya janji majkan dan seangkatan dengannya (kaki pengampu) survive setiap bulan itu dah memadai..huhh. Nak buat macam mana makan gaji. Even makan gaji pun mana nilai insannya, ker manusia hanya pada nama?!. Bab kawan, yang ini cukup menambah marah, sakit hati dan boleh buat benci. Mana tidaknya kawan makan kawan, kawan tipu kawan dan macam-macam lah istilah bab kawan ini, dah serik.. cukup pedih. Apabila persahabatan yang pada dasarnya suatu yang jujur ada pula yang mengambil kesempatan atas kepentingan diri sendiri, yelah tuntutan atas dunia ini merubah seseorang dari semasa ke semasa hanya memenuhi kepentingan diri sendiri.

Rebuild Again
Banyaknya kena arrange semula,humm hope kali ini smooth dan berjalan lancar as we pray and praise to Allah S.W.T, buat kawan - kawan yang baru sahaja bertunang dan ada yang melangsungkan perkahwinan tahniah saya ucapkan semoga bahagia selalu.

p/s :  thanks pada yang memberi semangat dan hulurkan bantuan, semoga anda dirahmati Allah S.W.T

0 Response to "Rebuild Kerjaya Dan Kehidupan"