Shopping Raya 2012

{336x280}


Menjelang Hari Raya Puasa memang tak sempoi kalau tak shopping, lebih-lebih lagi last minute shopping. Fuhh macam-macam promosi ada, maklum lah nak menjelang raya. Pada hari off day kerja dapat lah spend sedikit masa untuk membeli belah barang, and Jalan TAR (Tengku Abdul Rahman) menjadi pilihan. First time pergi Jalan TAR, selalu tengok tv je.. hahaha duduk je area KL tapi tak pernah jejak area sana lagi.

Semestinya tempat tersebut crowded dengan orang ramai and sepanjang jalan penuh gerai. Rambang mata tengok. Di sana sempat beli baju raya sepasang sahaja, well first day raya nanti di office.. huhu. Alhamdulillah selesai dapat membeli baju yang berkenan,. Dalam sibuk meredah sesak orang ramai.. hujan lebat...lebat...


Fuhhh ... lari... lari... ke SOGO pulak.. hehehe... SOGO.. hahhh lagi pack dengan orang.. promosi pulak kaw-kaw.. jalan -jalan terjumpa ini.. WOW!!! diskaun 80% tuhhh nape tak buat 99%....hehehe  beli.... memang superb murah and branded, dapat jeans and t-shirt 


Tak cukup lagi.... shopping....ke The MALL tapi.... berhenti rehat and solat dulu :) di sana boleh tahan juga..


Cukup untuk hari ini, saya nak balik Putrajaya.. Singgah di bazar membeli juadah berbuka and bayar Zakat.. nanti terlupa pula.



Alhamdulillah..

p/s: Selamat Berbuka Puasa


0 Response to "Shopping Raya 2012"