Tiada Lagi Maxis Broadband

{336x280}



Aku nekad nak terminate servis broadband yang sedia ada sekarang,Maxis Broadband (1.5GB).Aku mula daftar sekitar bulan September 2009 kat Shah Alam dan dah setahun lebih aku gunakan. Bulan Disember nak tamatkan servis, ermm banyak sebab. Hahaha mood nak berbroadband hilang dah tapi nak berblog nanti nak pakai ape?!, hotspot WiFi la mana lagi, kalau kat rumah boleh la berblog sebab ada TM Streamyx. Maybe solution untuk short term akan datang aku ambil pakej baru, hmm sebab sekarang pun pakej broadband dah murah Maxis provide, almost separuh harga aku bayar pakej 1.5GB,RM 48 sahaja dan boleh dapat modem percuma tapi kene ikut syarat-syarat diorang tetapkan. Hmm dengar geram lak, yela aku nya kalau terminate pakej 1.5GB ini tak boleh keep modem dia,hampeh kene pulangkan pulak. Cis, Maxis kedekut gila, hahaha tak mahu kawan lagi. 11 Disember lepas officially terminate, yeah.

Maxis Broadband 1.5 GB
p/s : broadband aka jalur lebar haha aku lak lebar dalam diam-diam hurmm ohh tidak

2 Responses to "Tiada Lagi Maxis Broadband"

Imran said...

kena pulangkan modem ke? maybe lama nyer plan kut. plan sekarang, modem dah jadi hak milik kita

farhan yusof said...

yup,kene pulang plan lame..tu lah kalo x dah jadi milik kita,huhu broadband sekarang 3.6 mbps tp kalo nak 7.2 kene buat payment ikut term yg dorg tetapkan