Moving On

{336x280}


Hari yang memenatkan untuk stay empat hari shift berkerja, waktu rehat macam ada dan tiada. Selalu kita tengok tv komen-komen and sekarang bekerja dalam environment tersebut baru tahu and lebih tahu. Banyak perlu dikorbankan masa dan tenaga.. most tak suka kalau "TERTINGGAL" sesuatu perkara penting.

Last day kerja balik dalam keadaan basah kuyup,hujan tak menentu di Putrajaya. Mengemas barang untuk berpindah ke Puchong, rasa sedih juga nak berpindah.. kawan-kawan dekat rumah semua sudah berkahwin.. jadi perlu cari tempat tinggal lain. Hope someday dapat stay dekat Putrajaya lagi.. walaupun peluang agak susah..

p/s: tak boleh layan UNIFI  dah dirumah.. huhuhu

3 Responses to "Moving On"

Imran said...

Aik. Dah tukar template lain dah? Hehe. Baru je ingat nak melawat blog kembar.

Farhan Yusof said...

hehe itu kat dekat .com punye site..

Imran said...

hehe. tulah. br perasan