Syoknya Cuti Seminggu

{336x280}



Memandangkan ramai staf ofis menyambut Hari Deepavali, dorang kasi cuti almost seminggu. Hehe syoklaa lepas habis waktu keje pukul 6 petang(2 November 2010),aku terus beli tiket bas balik Perak. Nasib baik ada tiket lg,time beli aku pakai redah ja,x perasan ada barisan,dengan helmet tercunggap-cunggap aku terpotong line,sory aweks-aweks,hehe nasib baik dorang paham.Aku ambik bas direct terus dari Melake ke Teluk Intan and perjalanan sebelah malam,pukul 8 malam.Dalam bas totally penumpang India,bas stop kat Seremban untuk ambik penumpang kat sane.Huhu bosan lak kene tunggu sampai setengah jam. Time sepanjang perjalanan tak boleh tido langsung..wahh dengan radio bas yang agak kuat channel rock kapak..fuhhh pemandu pulak pasang mp3 secara bebas(wei nak dengar kat hampa punya telinga la) cobaan..cobaan..

Happy Deepavali

So far aku nak wish laa Happy Deepavali kepada yang menyambutnya.Lepas cuti sampai Isnin ade task besar yang aku perlu settle.Fuhh target belum tercapai lagi..need miracle upon me beyond next few weeks. So cuti still cuti,enjoy and rest sampai lebam kat rumah, nak jalan pi pekan pon kene jalan kaki huhu moto tinggal kat rumah staf kat Melake.Hehe take care.

2 Responses to "Syoknya Cuti Seminggu"

Imran said...

tu dia. seminggu terus cuti

farhan yusof said...

hehe staf ramai india.. tp rase sekejap plak cuti >.<